Skip to content
Tuinarchitect Groningen

Mijn passie voor natuur, kunst en design komen perfect samen in het prachtige vak waar ik mij dagelijks mee mag bezighouden: Tuinarchitectuur.

Als tuinarchitect word ik in elk project weer uitgedaagd om de wensen van de opdrachtgever, de architectuur van de woning en de kwaliteiten van de locatie samen te brengen tot een exclusief en sfeervol tuinontwerp.

Ik sta voor een persoonlijke benadering en nauwkeurige aanpak van eerste kennismaking tot oplevering van de tuin. Het creëren van duurzame tuinen met aandacht voor natuur en biodiversiteit is een belangrijke drijfveer.

Op zoek naar avontuur en inspiratie ben ik in 2018 samen met mijn partner Louèt vertrokken naar Australië. Onderweg verbleven we een aantal maanden in prachtige landen als Bali, Maleisië en Sumatra, waarna we ons vestigden aan de oostkust van Australië. Hier ben ik gaan werken voor tuinontwerper Claudia Nevell (Garden Expressions) in het subtropische klimaat van de regio Coffs Harbour.

Intussen zijn we terug in Groningen en werk ik weer met veel plezier aan diverse tuinprojecten in Nederland, gevoed door de inspiratie en nieuwe inzichten die ik heb opgedaan tijdens onze reis.

2021 – heden
Tuinarchitect, Klap tuinarchitectuur, Groningen

2018 – 2020
Reis Azië – Australië, Garden Expressions, Coffs Harbour

2012 – 2018
Tuinarchitect, Klap tuinarchitectuur, Groningen

2008 – 2012
Tuinarchitect, Studio Wim Verzantvoort, Naarden

2004 – 2008
Master (Msc) Landschapsarchitectuur, Wageningen Universiteit

2000 – 2004
Bachelor (Bsc) Tuin- en Landschapsinrichting, Hogeschool Larenstein